Проведення акредитаційної експертизи

Відповідно до пункту 4 Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 серпня 2001 р. № 978 «Про затвердження Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах», з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у Сумському національному аграрному університеті працює експертна комісія.

Експертна комісія  у складі: Піщан Станіслав Григорович та Ільчук Ігор Іванович.

Скачать (PDF, 64KB)

DSC_8452 DSC_8464 DSC_8467 DSC_8481

 

Популярні записи...