Бондарчук Лариса Володимирівна

зав. кафедрою,  доцент

 P1000324

Автобіографія

Бондарчук Лариса Володимирівна народилася 10 жовтня 1959 року в м. Коростень Житомирської області. Закінчила з відзнакою Житомирський сільськогосподарський інститут, аспірантуру при Науково-дослідному інституті генетики і розведення сільськогосподарських тварин (Пушкін – Санкт – Петербург).

1976-1977 – лаборант  НДІ сільського господарства Нечорноземної зони України

1977-1982 – студентка Житомирського  сільськогосподарського інституту

1982-1983 – зоотехнік  тваринницького комплексу

1983 – 1997 – молодший, науковий, старший науковий співробітник  науково-дослідного  Інституту сільського господарства  Полісся  НААН

1997-1998 – вчений секретар Інституту сільського господарства  Полісся НААН

1998 -2000 – доцент Сумського сільськогосподарського  університету

2000-2006 – декан біолого – технологічного факультету Сумського НАУ

2006-2012- проректор з науково-педагогічної та виховної роботи СНАУ

З 2012 по т.ч. – докторант, зав. кафедрою  біохімії та біотехнології СНАУ

Нагороджена Грамотами МОН,МАП, відмінник освіти України.

Основні дисципліни:

«Технологія зберігання, переробки і консервування риби», «Сировинна база в галузі рибництва».

Наукові інтереси:

докторант Сумського НАУ за спеціальністю 06.02.01- розведення та селекція тварин.

Науково-методичні праці:

1.Проваторов Г. В., Ладика В. І.. Бондарчук Л. В., Норми годівлі, раціони і поживність кормів для різних видів сільськогосподарських тварин Суми: «Університетська книга», 2007. – 487 с., (Рекомендовано Міністерством аграрної політики України як навчальний посібник для студентів ВНЗ)

2.Бондарчук Л.В. Організація навчального процесу у вищій навчальній школі. Навчально-методичний посібник. Суми, 2007. С.26.

3.Методичні рекомендації по розробці селекційних та технологічних програм у скотарстві. Суми,200

4. В.І.Ладика, О.В.Крятов, Л.В. Бондарчук , Крятова Р.Є. Вступ до спеціальності. Технологія виробництва та переробки тваринництва. Суми: «Університетська книга», 2008 р. – 255 с  . (Рекомендовано Міністерством аграрної політики України як навчальний посібник для студентів ВНЗ)

5. Зубець М.В., Ладика В.І., Бондарчук Л.В. Словник біологічних і технологічних термінів і визначень Суми, 2010.С.183

6. Бондарчук Л.В., Технологія зберігання, переробки і консервування риби. Конспект лекцій, частина 1. Суми, 2013. С.57

7. Бондарчук Л.В., Технологія зберігання, переробки і консервування риби. Конспект лекцій, частина 2. Суми, 2014. С.35

e-mail: bondlara@mail.ru тел. (+038)0962822483

GDE Ошибка: Запрашиваемая ссылка недействительна

Популярні записи...