Бондарчук Віктор Миколайович

Бондарчук Віктор Миколайович – кандидат с.-г. наук, доцент.

Bondarchyk

1955 року народження, освіта вища.

У 1981 р. закінчив Житомирський сільськогосподарський інститут за спеціальністю “Зооінженерія” (диплом ЖВ-1 № 106754).

Кандидат сільськогосподарських наук з 1992 р. Дисертацiю захистив 29.06.1992 р. у спеціалізованій Раді ВНДІ розведення та генетики сільськогосподарських тварин  (диплом КД № 069564 від 13 листопада 1992 року). Пройшов нострифікацію у спеціалізованій вченій раді Інституту розведення і генетики тварин УААН (диплом ДК № 000423 від 26 березня 1998 року).

З 2005 р. – доцент кафедри технології м‘яса і м‘ясних продуктів.

Стаж науково – педагогічної роботи у вищих закладах освіти ІІІ – ІV рівня акредитації складає 12 років.

Науково-педагогічну діяльність розпочав у 1995 році старшим викладачем на кафедрі радіології с.-г. продукції Житомирської агроекологічної академії за сумісництвом.

В Сумському національному аграрному університеті працює з 2000 р.

З 2005 р. по 2009 р. обирався деканом факультету харчових технологій.

З 26.08.2011 р. був призначений виконуючим обов‘язки зав. кафедри технології харчування.

З вересня 2013 г. – доцент кафедрирозведення і селекції тварин та водних біоресурсів.

Опублікував 83 наукових праць, з них 61 наукового та 22 навчально-методичного характеру.

Ведучий таких дисциплін: рибопромисловий флот і розвідка риби, світове рибне господарство, радіобіологія та ін.

 

 

Популярні записи...